Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Wings of Hope ( WOH) er et nytt tilbud hvor vi bruker erfaringer fra vårt eksisterende arbeid til å jobbe for de med psykiske utfordringer samt minske rusproblemer for narkomane samt forebygge bruk for utsatte grupper.

Wings of Hope  er et prosjekt under organisasjonen Matutdeling og jobber på mange områder samtidig

a) Arbeid som gjøres gjennom matutdelingen sitt vanlige utdelingsprogram for mat. Dette er et arbeid for å ha kontakt med brukere og forsøke å trøste og gi mat i en vanskelig situasjon.

b) Arbeid for å få til aktiviteter for tidligere rusmisbrukere og rusmisbrukere som har perioder uten rus. Dette skal være motivasjon for å komme ut i en normal hverdag. Middag 2 ganger pr uke samt ulike sosiale sammenkomster. Absolutt krav for oppmøte at man ikke er rusa eller påvirka av medikamenter.
( oppstart våren 2021)  

c) Kurs i økonomi , budsjett og oppfølging for mennesker i vanskelig situasjon

d) Tilbud om oppfølging med en av våre livs-loser. En livs-los kan hjelpe til med daglige utfordringer på et mellommennskelig plan uten å ha en profesjonell utdanning. Den viktigste kvalifikasjonen til en livs-los er å ha levd et liv og lært seg å takle utfordringer.

e) Hjelp til selvhjelp i utdanning. Vi ønsker å lage en hjelpeordning for å få voksne igang med utdanning og kurs hvor støtten og finansieringen  kommer fa andre steder.

WOH søker om støtte fra helsedirektoratet for 2021 og håper at vårt arbeid med vanskeligstilte i Eidsvoll kan bli enda bedre gjennom en større prosjektstøtte hvor vi kan ansette 2 personer i 50 % stilling til å følge opp mennesker med psykiske problemer og mennesker som forsøker å komme ut av rus.

WOH vil også vil også knytte kontakter til de som får mathjelp hvor barn og ungdom kan delta i ULOS sitt kursopplegg.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Vær så god Matutdeling