Hos Matudeling.no har vi følgende HMS rutiner:
Rutiner for Vernerunder
Matutdeling.no gjennomfører vernerunde en gang pr år for å se på potensielle farer
Rutiner for opplæring
Nye frivillige og ansatte får opplæring når de starter arbeidet. Alle ansatte og frivillige leser skjema for regler og rutiner og skriver under for taushetsplikten.
Stenge-/låserutiner
Alle ansatte har fått opplæring i låsing av døren Traktorstallen samt opplåsning på MagoB samt å slå av alarm
Huskelister og IK mat
Vi har flere lister som må følges for å få internkontrollsystem for mat IKmat til å fungere. Se oversikt på veggen for avlesning av temperatur, vask og behandling av mat.
Branninstrukser,
Branninstruksene gjelder for alle rom. Ingen åpen flamme er tillatt inne. Varsle og gi beskjed i henhold til branninstrukt på veggene i lokalene.
Service- og vedlikeholdsavtaler
Husk at alle kjøleskap og frysere skal tines av i henhold til planen laget for avfrosting
Egenkontroll av Elsikkerhetsinstruks
Vi jobber med å lage en rutine for kontroll av el i løpet av 2019
Smittevernsrutiner (Rutiner under corona for smittevern)
Alle må til enhver tid sette seg inn i gjeldende nasjonale og lokale smittevernsrutiner
• Er du syk, eller har symptomer – hold deg hjemme
• Frivillige må bruke munnbind dersom det er mer enn 2 i lokalet. Maks 3 personer er tillatt i lokalet
• Ingen brukere er tillatt i lokalet
• Hold minst 1 meter avstand
• Husk håndvask før, under og etter håndtering av varer/pakking
• Alle benker vaskes etter hver utdeling
• Uemballerte matvarer som ikke skal bla kokes, skal håndteres med hansker og pakkes i blanke brødposer
• Poser skal ikke overleveres fra hånd til hånd. Frivillige setter poser ned, og passer på 1 meter avstand, før bruker kan hente disse. (Trillebord kan settes ut til dette formålet ved hver utlevering.
Kolonne